Veelgestelde vragen

Wat is de CaDog box?

De CaDog box is een cadeaubox voor jou en jouw hond. In iedere box zitten leuke en smakelijke producten afgestemd op het gewicht van de hond. Er zitten minimaal 5 producten in de box. Welke producten dit zijn kun je zien op de productpagina!

Wat zit er in de CaDog box?

In de CaDog box zitten altijd minimaal 5 producten. Dit kan variëren van snacks, kauw producten, speeltjes of verzorgingsproducten. Ook zal er een leuk product in zitten voor jou, het baasje. Op dit moment bieden wij meerdere boxen aan. Wil je precies weten wat er in de box zit? Neem dan even een kijkje op de productpagina!

Wanneer komt er een box met nieuwe inhoud?

Zodra de vorige boxen (bijna) uitverkocht zijn, gaan wij kijken naar nieuwe producten! Mocht je nog een leuk merk / bedrijf weten waarmee wij kunnen samenwerken? Laat het ons weten!

Zit ik vast aan een abonnement als ik de CaDog box bestel?

Nee, op dit moment is er geen abonnement te verkrijgen op de CaDog box. Je zit dus nergens aan vast. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe boxen? Volg ons dan op onze social media accounts! Je kunt ons vinden op Facebooken Instagram via: @Cadog.nl

Kan ik de CaDog box als cadeau versturen?

Jazeker! Alle boxen kun je laten afleveren op een Nederlands of Belgisch adres naar jouw keuze. Hiervoor geef je bij het afrekenen aan dat het afleveradres afwijkt van het factuuradres. Hier kun je de gegevens invullen van de persoon aan wie je de cadeaubox wilt geven.

Naar welke landen wordt de CaDog box verzonden?

Op dit moment verzenden wij  naar adressen in Nederland en België. Wil je een box naar een ander land verzenden? Neem dan contact met ons op via info@cadog.nl

Wat zijn de verzendkosten voor de CaDog box?

De verzendkosten in Nederland bedragen €5,95. Voor België is dit €8,95. Voor de overige artikelen zijn de verzendkosten anders. Je kunt deze kosten zien in je winkelmand!

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er kan betaald worden via iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard.

Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@cadog.nl